אשכול פופולרי Eliz 1,960 פורסם September 28, 2016 אשכול פופולרי דווח Share פורסם September 28, 2016 ריאיון עם הבעלים של הליגה - TheUnreal! ~ספיישל 1000 מוניטין חלק ג'~שלום לכולם וברוכים הבאים לחלק השלישי של ספיישל 1000 מוניטין בפורום!והפעם, ריאיון עם האיש שעומד מאחורי ליגת הפוקימונים ופוקימושן, האיש והאגדה TheUnreal! מתחילים בריאיון! :)Eliz: היי, לכבוד ספיישל 1000 מוניטין בפורום אני החלטתי לראיין אותך אז תהיה מוכן, סבבה?TheUnreal: Eliz: מתחילים! הקמת הליגה הייתה בטח מהלך מאוד מורכב ומסובך, כמה זמן לקח התכנון הארגון וההקמה של האתר בסה''כ בשנת 2013?TheUnreal: בסה''כ כל העניין לקח כ-4 חודשים.Eliz: וואו כמה השקעה! | הנכחדים שבליגה - המצאה מפרי דמיונך או שמא של אחרים? אם כן, מה היא ההשראה שלך? האם אתה עיצבת את צורת הנכחדים?TheUnreal: בהתחלה לא היו בכלל נכחדים. הפוקימונים החדשים שיצרנו נחשבו לאגדיים. עד שהגענו להחלטה שצריכה להיות הפרדה בין אגדיים לנכחדים, וכך היה. הרעיון של הנכחדים בא מהקהילה עצמה והצוות, שעלו עם רעיונות חדשים. גם העיצובים הגיעו ופותחו על ידי הצוות. Eliz: מדהים! | האם אתה מתרשם מהדור החדש - הדור השביעי?TheUnreal: אני לא אוהב לבדוק שמועות על פוקימונים אבל לא יכולתי להתעלם מהן, אני מעדיף לחכות שהדור החדש יצא באופן רשמי.Eliz: חח טוב אז אני הפוך מזה XD | עכשיו שאלת השאלות, למה בעצם הקמת את הליגה?TheUnreal: כי מי לא אוהב פוקימון :)Eliz: פוקימון ללא ספק זה עולם מדהים~ | אם כבר מדברים על פוקימונים, האם ''פוקימון'' הייתה חלק מהילדות שלך?TheUnreal: הילדות שלי לא הייתה מבוססת סמארטפונים ואפליקציות, כי הם לא היו, ולא היה מצב שהייתי מפספס פרק של פוקימון.Eliz: בטח שיחקת פעם במשחקי פוקימון המקוריים, מה משחק הפוקימון המקורי האהוב עליך?TheUnreal: רובי ללא ספק :)Eliz: הדור השלישי ללא ספק זה דור טוב :) | מה דעתך על המצב של הפורום כיום? האם אתה קורא את הנושאים שמתפרסמים בפורום?TheUnreal: הפעילות של הפורום גדלה באופן משמעותי, ואני מאוד שמח לראות חיים ופעילות. הקהילה של ליגת הפוקימונים כבר הפכה לסמל מוכר באינטרנט :)Eliz: הו הפורום| מתי יצא דור 7 לליגה ולפוקימושן?TheUnreal: לאחר שנסיים עם הפיתוח שלו אחרי שהדור יצא באופן רשמי.Eliz: מחכה בקוצר רוח 3: | המהירות בליגה השתפרה פלאים, אך לפעמים האתר קורס/נתקע מתי הבעיות האלה יגמרו?TheUnreal: אנחנו עובדים מדי יום כדי לוודא שהמשחק פועל באופן תקין ומהיר. אנחנו עושים מאמצים רבים כדי למצוא פתרון לבעיה וניתן לחוות בשינויים ובמהירות האתר.Eliz: תודה רבה! | חוץ מהליגה, יש עוד תחביבים שאתה עוסק בהם?TheUnreal: חשוב לעשות ספורט!Eliz: צודק ללא ספק, אבל תמיד אחרי ספורט אני חוטא עם בורקס/קוראסון | מאיפה בא השם ''TheUnreal'' והאם פעם החלפת הכינוי הזה?TheUnreal: אהבתי את השם הזה מאז ומתמיד, ומאז אני משתמש בו תמיד. ולא, בחיים לא שיניתי את הכינוי :)Eliz: בהחלט שם יפה :) | שיר אהוב שאתה חורש עליו?TheUnreal: שיר טוב? ''Closer''Eliz: וואו שיר טוב שם אני חרשתי עליו בעבר :) | למה בעצם הקמת את ''פוקימושן''?TheUnreal: כדי להביא פתרון וסגנון שונה לשחקני פוקימון, ולבנות משחק שיפנה גם לקהל הבין לאומי.Eliz: חשיבה טובה, אפשר להעביר שעות עם פוקימושן D: | האם אתה חושב להוסיף מנהלים למשחק כמו שאז אובליסק ווולף מן עלו להנהלה? TheUnreal: אני חושב על מה שצריך, ברגע שיהיה צורך אין שום סיבה שלא יהיה מנהל חדש.Eliz: בתור ילד, מה אתה מעדיף את הליגה או פוקימושן? TheUnreal: הקהילה בליגה הרבה יותר מפותחת וזה המשחק האהוב והמוכר. פוקימושן הוא משחק חדשני ומיוחד וצפוי לו עתיד מגניב.Eliz: זה הליגה והפוקימושן זה כמו לבחור אבא או אמא :S | האם אתה משחק בפוקימון גו? אם כן מה הרמה שלך? מה הקבוצה שלך? ואיזה פוקימון עם הכי הרבה CP יש לך?TheUnreal: שיחקתי, אהבתי, ומיציתי. אני יכול גם לגלות סוד: בניתי מחשבון IV מאוד פופולרי בעולם לפוקימון גו. אפשר לגשת אליו בכתובת: http://www.pgoiv.com. הייתי בקבוצת אינסטינקט, והיה לי גיירדוס עם 1900 CP.Eliz: מגניב~ ואני גם כתב ב-PGI, תעקבו אחרי האתר הזה, האתר הכי שווה לגבי פוקימון גו! | מי עוזר לך בקבלת/שלילת רעיונות בפורום ''הצעות ורעיונות''?TheUnreal: כל חברי הצוות לוקחים בזה חלק.Eliz: יפה :) | האם תגדיל את כמות צוות התמיכה בעתיד?TheUnreal: אין שום הגבלה לכמות, זה האיכות!Eliz: אתה בהחלט צודק~ ובהזדמנות הזאת אומר תודה רבה לצוות התמיכה על העבודה הרבה שלהם :) | מה סוד הקסם של הליגה שמושכת אליה עשרות אם לא מאות שחקנים ביום?TheUnreal: תיקון: נכנסים לליגה כ- 2,000 מבקרים שונים ביום. אנחנו סמל וקהילה גדולה בארץ, אפשר לכתוב גם פוקימון בגוגל ולראות את הליגה מככבת בין התוצאות הראשונות :)Eliz: הקהילה שלנו מדהימה ואין ספר בכך ;) | ולסיום 3 שאלות~מה הדור האהוב עליך?מה האגדי האהוב עליך?מה המחוז האהוב עליך?TheUnreal: דור אהוב - הדור הראשון, נוסטלגיה...אגדי אהוב - לוגיה.מחוז אהוב - קאנטו.Eliz: גם אני אוהב את הדור הראשון 3: | תודה לך שהקדשת מזמנך על הריאיון הזה, ובאותה הזדמנות אודה על כל העדכונים שמתווספים לליגה בכל חודש, ועל כל ההשקעה שלך, תודה רבה! TheUnreal: בשמחה :) זה היה הריאיון שלי עם בעלי המשחק ומקווה שאהבתם את הריאיון :) אשמח אם תדרגו את הריאיון מ1-10 בתגובות ;) ~אהבתם את הריאיון? לחצו כל כפתורשבצד שמאל למטה!~ 2Poseidon, mahir, יובל85 וגם 14 others 17 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Alibaba 112 פורסם September 28, 2016 דווח Share פורסם September 28, 2016 Perfect Eliz וגם ToastMan 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Asterix 87 פורסם September 28, 2016 דווח Share פורסם September 28, 2016 כל הכבוד אני נותן לך דירוג 10 Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
LazyLand 421 פורסם September 28, 2016 דווח Share פורסם September 28, 2016 (נערך) 9 אם לא 10, שאלות מעולות! אחלה ספיישל!שיחקת אותה :) נערך September 28, 2016 על-ידי LazyLand Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hero 675 פורסם September 28, 2016 דווח Share פורסם September 28, 2016 10 בגדול!! אהבתי את הריאיון למרות שלא שאלת אותו את השאלה שלי.. Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
יובל85 17 פורסם September 28, 2016 דווח Share פורסם September 28, 2016 ריאיון ממש טוב, נהנתי לקרוא!! :) Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם September 28, 2016 מחבר דווח Share פורסם September 28, 2016 10 בגדול!! אהבתי את הריאיון למרות שלא שאלת אותו את השאלה שלי..הרעיון של השאלות נגנז ואולי יתפרסם בספיישלים הבאים ;) ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
שאנקס 403 פורסם September 28, 2016 דווח Share פורסם September 28, 2016 אשכול מעולה! כל הכבוד על ההשקעה! מחכה לספיישל הבא! Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ToastMan 74 פורסם September 29, 2016 דווח Share פורסם September 29, 2016 מדהים!הציון: 17 מתוך 10. Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
shaharful 117 פורסם September 29, 2016 דווח Share פורסם September 29, 2016 אשכול מעולה!!! 10000000 Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אוק 261 פורסם September 29, 2016 דווח Share פורסם September 29, 2016 וווואווו איזה ראיון מררתתתקק! פשוט נהנתי לקרוא! אליז אתה מראיין מקצועי! (שמתי לב למשהו מעניין - המנהל לא סובל את הדור הראשון, והבעלים הכי אוהב את הדור הראשון ;) Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Miss. Nam 323 פורסם September 29, 2016 דווח Share פורסם September 29, 2016 דרוג~ 10.היה ממש מעניין ומושקע. Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם September 29, 2016 מחבר דווח Share פורסם September 29, 2016 Perfectדרוג~ 10.היה ממש מעניין ומושקע.וווואווו איזה ראיון מררתתתקק! פשוט נהנתי לקרוא! אליז אתה מראיין מקצועי! (שמתי לב למשהו מעניין - המנהל לא סובל את הדור הראשון, והבעלים הכי אוהב את הדור הראשון ;) אשכול מעולה!!! 10000000מדהים!הציון: 17 מתוך 10.אשכול מעולה! כל הכבוד על ההשקעה! מחכה לספיישל הבא!ריאיון ממש טוב, נהנתי לקרוא!! :)10 בגדול!! אהבתי את הריאיון למרות שלא שאלת אותו את השאלה שלי..9 אם לא 10, שאלות מעולות! אחלה ספיישל!שיחקת אותה :)כל הכבוד אני נותן לך דירוג 10 תודה רבה לכולם! יתפרסמו בהמשך עוד ספיישלים וראיונות ;) shaharful וגם SaNJI_SHoT 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
זלמן שזר 237 פורסם September 29, 2016 דווח Share פורסם September 29, 2016 למה אין פה את השאלות שלי! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nico Di-Angelo 611 פורסם September 29, 2016 דווח Share פורסם September 29, 2016 אשכול מדהים כרגיל, מקווה שתהיה לך עוד סיבה לספיישל כי אני לא יכולה לחכות ;) Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
misi 104 פורסם September 29, 2016 דווח Share פורסם September 29, 2016 10 D: Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hillary Clinton 756 פורסם September 29, 2016 דווח Share פורסם September 29, 2016 שאלות ממש טובות!! והכל ערוך בצורה כל כך מסודרת ויפה!! אצל מישהו אחר ריאיון כזה היה יכול לצאת ממש מבולבל ולא קריא, אבל אצלך - פשוט תענוג!! ממש אהבתי את זה! ^^ Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
shaharful 117 פורסם September 29, 2016 דווח Share פורסם September 29, 2016 אני לא מתבייש להגיד את זה, אבל אתה הילד הכי מרתק בפורום :) בהצלחה במוניטין 2000 שאני מאמין שיתרחש עוד מעט :P Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
SkipAds 40 פורסם September 29, 2016 דווח Share פורסם September 29, 2016 מושלם ומדהים שאלות לעניין וכך גם התשובות עלה והצלח יואל! Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts