מעבר לתוכן

חרישה=XP

NaZeLeT

בעד או נגד  

5 הצבעות

1. 1. אתם בעד הרעיון?

• אני בעד
    • אני נגד

הודעות מומלצות

שם במשחק : NaZeLeT

קישור לפרופיל : https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=NaZeLeT

פרטי ההצעה

כותרת ההצעה : חרישה=XP

תיאור ההצעה : אז ככה ההצעה שלי היא כזאת כל פעם שאתה עושה קרב שדה אתה מקבל כמות XP מסויימת לליג פאס לדוגמא : קרב 1 = 2 אסקפי בליג פאס (לא חייב 2 אקספי רק לדוגמא)

במה ההצעה תשפר את חווית המשחק : אז ככה ההצעה הזאת תשפר את הפעילות של הקרבות שדה ואנשים לא ישלימו רק משימות בליגפאס כדי להתקדם אלה גם יחרשו ויתן עוד אופציית סיבה לחרוש+ נותן מוטבציה לחרישה כי אתה מתקדם בליג פאס

• שווה 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד אוהב את זה אבל זה גם יכול להיות בעייתי כי שחקנים שעושים 10000 וכאלו ביום יוכלו תוך שבוע וקצת לגמור את הליג פאס וזה כשאנחנו מניחים שהוא לא עושה משימות

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הדבר היחיד החיובי היליד כאן זה שזה מעודד חרישה, אך כל השאר מתמקדים באיך לעשות את המשחק קל יותר ואני פחות בקטע של עצלנות ולדעתי עדיף להתאמץ בשביל חהשיג דברים

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 1 חודש מאוחר יותר...

שלום,

כל שחקן יכול לקבל ניקוד שמקדם אותו ברמות בליג פאס בעזרת השלמת משימות. השלמת המשימות הזו היא זו שמייחדת את הדרך שבה משיגים דברים - בכל פעם צריך לעשות משהו שונה וייתכן שגם בדרך שונה על מנת להתקדם.

השלמת המשימות הללו לא מתבצעת אך ורק בעזרת קרבות שדה. במידה ותתווסף אפשרות להשגת ניקוד לליג פאס אך ורק דרך ביצוע של קרבות שדה באופן רציף, הפאס יאבד מהייחודיות שלו - שחקן יוכל להתקדם בפאס ללא השלמת משימות כלל.

לכן, הצעתך נדחתה.

תודה על הצעתך, נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק,

ננעל.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• Doom man נעוץ, הוריד מנעוץ וגם נעל את האשכול
אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 3