אשכול פופולרי Miss. Nam 323 פורסם September 12, 2016 אשכול פופולרי דווח Share פורסם September 12, 2016 (נערך) 10 חיות שכנראה לא ידעתם שקיימות~תוצאה של שעמום מוחלט ללא מטרה בגוגל~במקרה ואתם כן מכירים את החיה וכתבתי את שמה לא נכון, תקנו אותי בבקשה.------1. ארנב האנגורהאיפה העיניים שלו? XDD2. סרטן העכביש היפניהוא בהחלט עשה לי צמרמורת... לפי מה שהבנתי הוא ענקקקיייי 0-03. מסטיף טיבטיהכלב הכי יקר בעולם?4. מארה פטגוניהאה... *אין תגובה* ^^;5. חסילון מנטיסאלוקים... ;-;6. עש יונק הדבשבמבט ראשון חשבתי שהוא חמוד... עכשיו כבר לא *^*7. סרטן היטיזאת רק אני או ש... יש לו סמיילי מוציא לשון על הגב?!8. גלאוסוס אנטרטיקוסאוקיי... אני מניחה שזה לא כלב ים גוסס...9. כריש גובליןאה... כנראה שהוא כן גוסס...10. אקסולוטל מקסיקניאיכ. ורוד.-----כן אני יודעת שקצת ;-;לא הייתי מסוגלת להמשיך לחפש. יותר מדי מגעיל.מקווה שאהבתם ואם כן אשמח אם תלחצו על כפתור ה"אהבתי".פליז תלחצו *מבט מתחנן* נערך September 12, 2016 על-ידי יעל523 Obelisk, Hillary Clinton, ToastMan וגם 9 others 12 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
mahir 68 פורסם September 12, 2016 דווח Share פורסם September 12, 2016 (נערך) כריש גובלין לא נראה מיציאותי בכלל '-'ומבין כולם אני מכיר רק את אקסולוטל מקסיקני, ראיתי אותו בנשיונאלגרפי פעםוהעש יונק דבש זה דבר דוחהההה, איחח, אני אפילו לא רוצה לדעת איך הצליחו ליצור חצי עש וחצי יונק דבש. שיט, אני מדמיין את זה כבר נערך September 12, 2016 על-ידי mahir Miss. Nam 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hillary Clinton 756 פורסם September 12, 2016 דווח Share פורסם September 12, 2016 (נערך) מדהים!!וההערות שלך קרעו אותי XDממש נהניתי לקרוא את זה. זה הרגיש כזה זורם וכיפי!בהצלחה עם קבלת המוניטין ^^עריכה: תוך 10 דקות 3 אהבתי? שברת שיא! ואני עוד חשבתי שהפורום לא פעיל בשעות כאלו... נערך September 12, 2016 על-ידי ♥!Kushina Miss. Nam וגם Eliz 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם September 12, 2016 דווח Share פורסם September 12, 2016 10 חיות שכנראה לא ידעתם שקיימות~תוצאה של שעמום מוחלט ללא מטרה בגוגל~במקרה ואתם כן מכירים את החיה וכתבתי את שמה לא נכון, תקנו אותי בבקשה.------1. ארנב האנגורהאיפה העיניים שלו? XDD2. סרטן העכביש היפניהוא בהחלט עשה לי צמרמורת... לפי מה שהבנתי הוא ענקקקיייי 0-03. מסטיף טיבטיהכלב הכי יקר בעולם?4. מארה פטגוניהאה... *אין תגובה* ^^;5. חסילון מנטיסאלוקים... ;-;6. עש יונק הדבשבמבט ראשון חשבתי שהוא חמוד... עכשיו כבר לא *^*7. סרטן היטיזאת רק אני או ש... יש לו סמיילי מוציא לשון על הגב?!8. גלאוסוס אנטרטיקוסאוקיי... אני מניחה שזה לא כלב ים גוסס...9. כריש גובליןאה... כנראה שהוא כן גוסס...10. אקסולוטל מקסיקניאיכ. ורוד.-----כן אני יודעת שקצת ;-;לא הייתי מסוגלת להמשיך לחפש. יותר מדי מגעיל.מקווה שאהבתם ואם כן אשמח אם תלחצו על כפתור ה"אהבתי".פליז תלחצו *מבט מתחנן*חח דוחה מזעזע ומגניבב :)כל כל מגיע לך פה 10 אהבתי... מדהים!!וההערות שלך קרעו אותי XDממש נהניתי לקרוא את זה. זה הרגיש כזה זורם וכיפי!בהצלחה עם קבלת המוניטין ^^כי פשוט מגיע לה :) Meap, Miss. Nam וגם Hillary Clinton 3 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Miss. Nam 323 פורסם September 12, 2016 מחבר דווח Share פורסם September 12, 2016 כריש גובלין לא נראה מיציאותי בכלל '-'ומבין כולם אני מכיר רק את אקסולוטל מקסיקני, ראיתי אותו בנשיונאלגרפי פעםוהעש יונק דבש זה דבר דוחהההה, איחח, אני אפילו לא רוצה לדעת איך הצליחו ליצור חצי עש וחצי יונק דבש. שיט, אני מדמיין את זה כבר חיחי ^^חח דוחה מזעזע ומגניבב :)כל כל מגיע לך פה 10 אהבתי...כי פשוט מגיע לה :)מדהים!!וההערות שלך קרעו אותי XDממש נהניתי לקרוא את זה. זה הרגיש כזה זורם וכיפי!בהצלחה עם קבלת המוניטין ^^עריכה: תוך 10 דקות 3 אהבתי? שברת שיא! ואני עוד חשבתי שהפורום לא פעיל בשעות כאלו...יאיי אנשים אוהבים את זה D:עאעאעאשברתי שיא *עיניים נוצצות*ואכן. בהצלחה לי ^^ Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Poseidon 181 פורסם September 12, 2016 דווח Share פורסם September 12, 2016 את האקסולוטל והחסילון הכרתי דווקא... גלאוסוס הזה נראה כמו פופיליו. Miss. Nam 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
שאנקס 403 פורסם September 13, 2016 דווח Share פורסם September 13, 2016 הכרתי פה את כולם חוץ מהארנב כלב או מה שזה לא יהיהיש עוד מלא חיות מוזרות כמו אייל עם שיני ערפד וכל מני דברים שמתאימים לסרטי אימה גרועים ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
SaNJI_SHoT 51 פורסם September 13, 2016 דווח Share פורסם September 13, 2016 ראיתי יותר חצי מהם באמיתי.... צלילות..... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr. Danielmon 43 פורסם September 13, 2016 דווח Share פורסם September 13, 2016 חח דוחה מזעזע ומגניבב :)כל כל מגיע לך פה 10 אהבתי...כי פשוט מגיע לה :)היא קבלה 10 לייקיםהעשירי ממני :P Eliz וגם Miss. Nam 2 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Miss. Nam 323 פורסם September 13, 2016 מחבר דווח Share פורסם September 13, 2016 הכרתי פה את כולם חוץ מהארנב כלב או מה שזה לא יהיהיש עוד מלא חיות מוזרות כמו אייל עם שיני ערפד וכל מני דברים שמתאימים לסרטי אימה גרועיםאכן.ראיתי יותר חצי מהם באמיתי.... צלילות..... בישראל?היא קבלה 10 לייקיםהעשירי ממני :Pיאיי ^^ ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts