אשכול פופולרי Nico Di-Angelo 611 פורסם August 31, 2016 אשכול פופולרי דווח Share פורסם August 31, 2016 (נערך) ברוכים הבאים למדריך שלי על:התפתחות פוקימונים!הקדמה:הרבה מאוד משתמשים לא יודעים איך לפתח את הפוקימון שלהם,יש כמה סוגים של התפתחויות, בכמה דרכים ועל הכל אני אפרט פה!תהנו!תוכן עניינים:-התפתחות באמצעות עליית רמות-התפתחות באמצעות אבנים-התפתחות באמצעות החלפה-התפתחות מגה-התפתחות לצורה מתקדמת-הפסקת התפתחות התפתחות באמצעות עליית רמות:זו ההתפתחות הפשוטה ביותר, כמעט לכל פוקימון יש התפתחות כזוכדי לפתח את הפוקימון עליכם להעלות אותו לרמה מסויימת.דוגמא:התפתחות 1 התפתחות 2Charmeleon Charmander רמה 16צ'ארמנדר מתפתח לצ'ארמליון ברמה 16, זה אומר שאתה צריכיםלהעלות את צ'ארמנדר עד רמה 16 ואז הוא התפתח לצ'ארמליון. התפתחות באמצעות אבנים:בהתפתחות זו אתם משתמשים באבן כדי לפתח את הפוקימון, כל פוקימון צריך אבן מיוחדתכדי להתפתח לצורתו הבאה (מלבד איבי שיכול להתפתח מכל האבנים..)איך משתמשים באבן כדי לפתח את הפוקימון?1. הכניסו את הפוקימון הרצוי לשישייה.2. היכנסו לרכוש שלי - חפצים3. חפשו את התיבה שכתוב מעליה: אבנים נדירות,אחר כך חפשו את האבן הרצויה 4. אחרי שמצאת את האבן לחצו על הכפתור השתמש,בחרו את הפוקימון הרצוי מהטבלה, לחצו על תן!אחר כך ישאלו "האם אתם בטוחים?" תענו שאתם בטוחיםוהצלחתם לפתח את הפוקימון שלכם! ברכותיי, ה Jigglypuff שלך התפתח בהצלחה ל Wigglytuff בעזרת Moonstone! התפתחות באמצעות החלפה:זאת אחת ההתפתחויות הנפוצות, שחלק מהשחקנים לא מבינים איך היא פועלת.אז איך מפתחים פוקימון באמצעות החלפה?*פיתוח זה תקף רק לשחקן ברמה 5**כדי לעשות את זה אתם צריכים שחקן שיסכיםלשתף פעולה איתכם*1. הכניסו את הפוקימון הרצוי לשישייה2. היכנסו למחוז- מרכז ההחלפות3. לחצו על ניהול ההחלפות שלי4. תלחצו על התיבה מתחת לכותרת,"הוספת פוקימון חדש למרכז ההחלפות"ותבחרו את שם הפוקימון הרצויאחר כך תלחצו על "בחר פוקימון"5. עכשיו כשהפוקימון מופיע במרכז ההחלפות בקשו מחבר שיציע עליו פוקימון אחר, אשרו את הצעתוב"ניהול ההחלפות שלי"6. עכשיו בקשו ממנו שיפתח אותו רמה אחת,אחר כך תופיע לו הודעה שהפוקימון עומד להתפתחאחרי שהוא יסכים, בצעו שוב את ההחלפהוהצלחתם לפתח את הפוקימון!(ניתן לפתח פוקימון בהחלפה גם בדרגה 4, וזאת ע"י רשימת ההעברות.גם כאשר מוכרים פוקימון שמתפתח בהחלפה ומעלים אותו רמה הוא מתפתח)התפתחות 1 התפתחות 2Electivire Electabuzz התפתחות מגה:ההתפתחות הזו ההתפתחות האולטימטיבית, כלומר זוהי ההתפתחות האחרונהלכל פוקימון בעל ההתפתחות הזאת.בשביל לפתח כל פוקימון דרוש סכום מסוים של זהב,שימו לב שיש לכם אותו לפני שאתם מתכננים לפתחפוקימון למגה.- הנה המחירים:אגדי- 120 זהבנדיר מאוד- 80 זהבנדיר- 50 זהבנפוץ- 25 זהבאיך מפתחים פוקימון לפוקימון מגה?1. הכניסו את הפוקימון לשישייה2. היכנסו לחפצים שלי- חפציםחפשו את התיבה שכתוב עליה "אבנים נדירות",ובחרו את אבן המגה3. לחצו על השתמש ובחרו את הפוקימון הרצוי מהטבלה4. לחצו על תן!והנה הצלחתם לפתח את הפוקימון למגה!התפתחות רגילה התפתחות מגה התפתחות מתקדמת:את התתפתחות המתקדמת יש לשני אגדיים, דיאוקסיס ורוטום.בהתפתחות המתקדמת ניתן לבחור צורה מתקדמת שמתבססתעל אחד מהסטאטים של הפוקימון כמו: הגנה, מהירות וכו'לכל צורה כזאת יש יתרונות, לדוגמא: לצורת ההגנה יש סטאטים גבוהים מאוד בהגנה.איך מפתחים את הפוקימון לצורתו המתקדמת?(לשינוי יש עלות של 100 זהב)1. הכניסו את הפוקימון הרצוי לשישייה2. היכנסו לחפצים שלי- כרטיסי שישייה 3. ליד הפוקימון אמור להיות כפתור שינוי צורה ושנו אותולצורה הרצויה.והנה פתחתם פוקימון לצורתו המתקדמת! X הפסקת התפתחות: Xיש אפשרות של הפסקת התפתחות, כלומר אם תבחרו באפשרותזו הוא לא יתפתח גם כאשר הוא יגיע לרמה שבה אמורה להיות לו זהלא יעבוד, אפשרות זו לא כל-כך מומלצת אלא אם ההתפתחות הראשונה חזקה מההבאה. האפשרות לא מומלצת כי, ככל שהפוקימון גדל ומתפתח כך כך הסטאטים שלו גדלים והוא הופך לחזק יותר. זה היה המדריך!אהבתם? תגיבו!תציעו רעיונות למדריכים! נערך October 28, 2016 על-ידי vanspoke 2Poseidon, Darkrai, Nightmares וגם 7 others 10 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אוק 261 פורסם August 31, 2016 דווח Share פורסם August 31, 2016 מושקע, מסודר, וברור ! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ToastMan 74 פורסם August 31, 2016 דווח Share פורסם August 31, 2016 מגניב! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
deidara 148 פורסם August 31, 2016 דווח Share פורסם August 31, 2016 מדריך טוב מאוד, כששחקן ישאל בצאט איך מפתחים פוקימונים אשלח לו את המדריך הזה! אוק 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
crafter 28 פורסם August 31, 2016 דווח Share פורסם August 31, 2016 אחלה מדריך כל הכבוד ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nico Di-Angelo 611 פורסם August 31, 2016 מחבר דווח Share פורסם August 31, 2016 מושקע, מסודר, וברור ! תודה רבה^^מגניב!תודה^^מדריך טוב מאוד, כששחקן ישאל בצאט איך מפתחים פוקימונים אשלח לו את המדריך הזה!חח תודה רבה 3: אחלה מדריך כל הכבוד תודה^^ ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
FastSpeed 381 פורסם August 31, 2016 דווח Share פורסם August 31, 2016 מדריך מעולה, כמה תיקונים:פיתוח פוקימון בהחלפה אפשרי גם דרך רשימת העברות, שנפתחת בדרגה 4.בתוכן עניינים כתבת "-התפתחות לצורה מתקדמת" ולא כתבת כלום על זה.אני מציע להוסיף למדריך שיש שני פוקימונים שיש להם התפתחות מגה מיוחדת - מיוטו וצ'אריאז, שיש שתי אפשרויות להתפתחות והקביעה אם הם יהפכו לX או Y מתבצעת באופן רנדומלי.בסך הכול יופי של מדריך, המשיכי כך~ ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם August 31, 2016 דווח Share פורסם August 31, 2016 ברוכים הבאים למדריך שלי על:התפתחות פוקימונים!הקדמה:הרבה מאוד משתמשים לא יודעים איך לפתח את הפוקימון שלהם,יש כמה סוגים של התפתחויות, בכמה דרכים ועל הכל אני אפרט פה!תהנו!תוכן עניינים:-התפתחות באמצעות עליית רמות-התפתחות באמצעות אבנים-התפתחות באמצעות החלפה-התפתחות מגה-התפתחות לצורה מתקדמת-הפסקת התפתחות התפתחות באמצעות עליית רמות:זו ההתפתחות הפשוטה ביותר, כמעט לכל פוקימון יש התפתחות כזוכדי לפתח את הפוקימון עליכם להעלות אותו לרמה מסויימת.דוגמא:התפתחות 1 התפתחות 2Charmeleon Charmander רמה 16צ'ארמנדר מתפתח לצ'ארמליון ברמה 16, זה אומר שאתה צריכיםלהעלות את צ'ארמנדר עד רמה 16 ואז הוא התפתח לצ'ארמליון. התפתחות באמצעות אבנים:בהתפתחות זו אתם משתמשים באבן כדי לפתח את הפוקימון, כל פוקימון צריך אבן מיוחדתכדי להתפתח לצורתו הבאה (מלבד איבי שיכול להתפתח מכל האבנים..)איך משתמשים באבן כדי לפתח את הפוקימון?1. הכניסו את הפוקימון הרצוי לשישייה.2. היכנסו לרכוש שלי - חפצים3. חפשו את התיבה שכתוב מעליה: אבנים נדירות,אחר כך חפשו את האבן הרצויה 4. אחרי שמצאת את האבן לחצו על הכפתור השתמש,בחרו את הפוקימון הרצוי מהטבלה, לחצו על תן!אחר כך ישאלו "האם אתם בטוחים?" תענו שאתם בטוחיםוהצלחתם לפתח את הפוקימון שלכם! ברכותיי, ה Jigglypuff שלך התפתח בהצלחה ל Wigglytuff בעזרת Moonstone! התפתחות באמצעות החלפה:זאת אחת ההתפתחויות הנפוצות, שחלק מהשחקנים לא מבינים איך היא פועלת.אז איך מפתחים פוקימון באמצעות החלפה?*פיתוח זה תקף רק לשחקן ברמה 5**כדי לעשות את זה אתם צריכים שחקן שיסכיםלשתף פעולה איתכם*1. הכניסו את הפוקימון הרצוי לשישייה2. היכנסו למחוז- מרכז ההחלפות3. לחצו על ניהול ההחלפות שלי4. תלחצו על התיבה מתחת לכותרת,"הוספת פוקימון חדש למרכז ההחלפות"ותבחרו את שם הפוקימון הרצויאחר כך תלחצו על "בחר פוקימון"5. עכשיו כשהפוקימון מופיע במרכז ההחלפות בקשו מחבר שיציע עליו פוקימון אחר, אשרו את הצעתוב"ניהול ההחלפות שלי"6. עכשיו בקשו ממנו שיפתח אותו רמה אחת,אחר כך תופיע לו הודעה שהפוקימון עומד להתפתחאחרי שהוא יסכים, בצעו שוב את ההחלפהוהצלחתם לפתח את הפוקימון!התפתחות 1 התפתחות 2Electivire Electabuzz התפתחות מגה:ההתפתחות הזו ההתפתחות האולטימטיבית, כלומר זוהי ההתפתחות האחרונהלכל פוקימון בעל ההתפתחות הזאת.בשביל לפתח כל פוקימון דרוש סכום מסוים של זהב,שימו לב שיש לכם אותו לפני שאתם מתכננים לפתחפוקימון למגה.- הנה המחירים:אגדי- 120 זהבנדיר מאוד- 80 זהבנדיר- 50 זהבנפוץ- 25 זהבאיך מפתחים פוקימון לפוקימון מגה?1. הכניסו את הפוקימון לשישייה2. היכנסו לחפצים שלי- חפציםחפשו את התיבה שכתוב עליה "אבנים נדירות",ובחרו את אבן המגה3. לחצו על השתמש ובחרו את הפוקימון הרצוי מהטבלה4. לחצו על תן!והנה פתחתם את הפוקימון למגה!התפתחות רגילה התפתחות מגה X הפסקת התפתחות: Xיש אפשרות של הפסקת התפתחות, כלומר אם תבחרו באפשרותזו הוא לא יתפתח גם כאשר הוא יגיע לרמה שבה אמורה להיות לו זהלא יעבוד, אפשרות זו לא כל-כך מומלצת אלא אם ההתפתחות הראשונה חזקה מההבאה. האפשרות לא מומלצת כי, ככל שהפוקימון גדל ומתפתח כך כך הסטאטים שלו גדלים והוא הופך לחזק יותר. זה היה המדריך!אהבתם? תגיבו!תציעו רעיונות למדריכים! אחלה מדריך! חובה לשים את זה בלינקיית מדריכים :) ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ciduki 23 פורסם September 1, 2016 דווח Share פורסם September 1, 2016 אחלה מדריך אבל אני חושב שכבר יש אחד כזה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אופק2 1 פורסם September 7, 2016 דווח Share פורסם September 7, 2016 מעולה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 268 פורסם October 8, 2016 דווח Share פורסם October 8, 2016 מדריך אדיר,אהבתי מאוד. אני די בטוח שהרוב לא דעו מה זאת התפתחות בהחלפה אני ידעתי כי קראתי מדריך אחר ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Lightning 15 פורסם October 25, 2016 דווח Share פורסם October 25, 2016 מושלם ואנסי :P ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
vipim 153 פורסם October 27, 2016 דווח Share פורסם October 27, 2016 יש טעותניתן לפתח פוקימון בהחלפה גם בדרגה 4, וזאת ע"י רשימת ההעברות. גם כאשר מוכרים פוקימון שמתפתח בהחלפה ומעלים אותו רמה הוא מתפתח ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
jason grace 14 פורסם November 9, 2016 דווח Share פורסם November 9, 2016 תודה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ג'יראצ'י 23 פורסם November 11, 2016 דווח Share פורסם November 11, 2016 המדריך הכי יפה שיש ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
nitay112 7 פורסם November 12, 2016 דווח Share פורסם November 12, 2016 מדריך יפה ומושקע ! יעזור לשחקנים חדשים ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Darkrai 35 פורסם November 13, 2016 דווח Share פורסם November 13, 2016 כל הכבוד על ההשקעה יעזור מאוד למתחילים!רק אם אפשר הערה קטנה לגבי התפתחות בהחלפה אפשר להוסיף שלא חייב שהשחקן שהחלפת איתו פוקימון יצטרך לעלות אותו רמה בשבילך אפשר גם שהוא יחליף חזרה מיד ואתה תעלה אותו רמה והוא יתפתח בדרך כלל זה מה שעושים.ושוב פעם אחלה מדריך חייב מדריך כזה בפורום תמשיכי עם עוד מדריכים טובים כאלה! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
tox1cod 0 פורסם דצמבר 15, 2016 דווח Share פורסם דצמבר 15, 2016 כל הכבוד מדריך מצויין ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts