מעבר לתוכן

הטוב הרע והנערה

Eytan

הודעות מומלצות

שלום לכולם היום ארצה לדבר איתכם על אחד מהאלבומים הישנים והנחמדים שהכרתי לאחרונה "הטוב הרע והנערה", זה יהיה אשכול יחודי במינו אז אני ממליץ להישאר לקרוא, בואו נתחיל-

הטוב הרע והנערה -

טוב אז אולי כפי שאתם רואים על התמונה השירים באלבום הם בחלקם ימים של קולנוע, שמור לך חלום קטן בייבי פייס. רגע אחד... בייבי פייס נשמע לי מוכר מאיפה שהוא...

אהה אני זוכר מאיפה...

אז האמת שהאשכול הזה לא בדיוק הולך להיות על הטוב הרע והנערה אלא יותר להסביר למה לאשכול בייבי פייס מגיע להיות אשכול החודש, שנתחיל מחדש?

אז בואו נתחיל רגע מהתחלה

האמת שבאמת נתפסתי לאחרונה על הטוב הרע והנערה, אבל אני רציתי לעשות אשכול נסתר על האלבום הזה לכן המצאתי ספר שלום שסובב סביב האלבום הזה (אגב לא פעם ראשונה שזה קורה), ובעצם רציתי לראות אם מישהו שם לב שהספר מומצא, אבל בגלל שאף פעם לא הרבה קוראים את האשכולות שלי זה לא היה אפילו קרוב לקרות...

מידע יבש על הספר:

כן כן כן, כבר במידע היבש יש לא מעט רפרנסים לאלבום, למשל שם הסופרת הוא טוהר נרה שזה בעצם נלקח ככה הטוב הרע והנערה שזה אולי טיפה אידיוטי אבל זה עובד.

אם נמשיך נראה שהספר יצא ב2022, שזה בעצם השנה בא האלבום חגג 50 שנים שהרי יצא ב1972. מספר העמודים הוא 205 שכן זמן ההשמעה של בייבי פייס הוא 2 דקות ו5 שניות. שאר המידע הכתוב שם שרירותי לגמרי, פשוט צריך לגרום לזה להיות הגיוני בסופו של דבר.

תקציר הסיפור:

לחדי העין שקישרו, הדמויות הראשיות ב"ספר" הם גורי ג'וזי ובני, שכן אמני האלבום הם ישראל גוריון (גורי) בני אמדורסקי וג'וזי כץ. הסיבה שבגללה בני וג'וזי לומדים משחק היא רפרנס לשיר ימים של קולנוע והסיבה שבגללה גורי וג'וזי עובדים בגלידרייה זה רפרנס אישי לספר האדיר "יותר טוב מכולם" (לא מומלץ מתחת ל18).

וכמובן איך אפשר לכתוב תקציר טוב בלי עזרה מהחבר הכי טוב של כולנו:

1457592360_.PNG.f96613655eb64bfa55f6682cda430d75.PNG

הציטוטים: 

לדעתי מיותר לומר שהציטוטים נלקחו משירים באלבום ולצורך העניין ההמשך שפרי דימיוני האישי

"בסרטים של פעם יכולת לאהוב, יכולת לשים את היד וללחוש לה..." נלקח מ ימים של קולנוע

"אולי הוא באמת מאוהב." נלקח מ בייבי קר בחוץ

"יש לי נערה ושמה הוא סוזי, בשפתו של שייקספיר שמה הוא וואוו!" נלקח מ סוזי

"אני רואה אותך ולא תופס בייבי פייס, אני רוצה אלייך, תצאי כבר מכלייך." כמובן נלקח מ בייבי פייס

זה נראה לי מכסה הכל, ואם יש פה מישהו שבאמת הבין את הבדיחה אבל לא רצה להגיב יש לי רק משהו אחד לומר לכם, זה שקר אף אחד לא הבין.

אני כן אתן קישור אחרון לאלבום עצמו, סהכ אלבום כיפי

נערך בתאריך - על-ידי Eytan
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

שמע, סך הכל מחוכם, אבל בתור אחד שקרא את האשכול הקודם שלך אני חייב לומר שחלקנו פשוט לא שמעו מעולם את האלבופ הזה אז... לא היה לנו ממש סיכוי להבין שזה מומצא 🫡

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

חחח, אני לא מחובר לעיתים קרובות, אבל אשתדל מעכשיו יותר לקרוא את האשכולות שלך. בייבי פייס רק מראה על הכישרון שלך, גם אם זה חצי מומצא.

אני חייב להגיד שאני 15- אז אני לא יודע אם לקרוא חחח.

ישר כוח, מקווה לראות עוד אשכולות ממך!! (; 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-27.5.2024 ב 7:59 AM פרון כתב:

אני חייב להגיד שאני 15- אז אני לא יודע אם לקרוא חחח.

אני אחדד שנייה שכשאמרתי 18+ מדובר על יותר טוב מכולם של אפרת קריסטל האלופה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...