אשכול פופולרי Eliz 1,960 פורסם August 16, 2016 אשכול פופולרי דווח Share פורסם August 16, 2016 10 הדברים היקרים בעולם! ~ספיישל חלק ב'~שלום לכולם ובורכים הבאים לחלק השני של: ספיישל 555 מוניטין בפורום! ~הספיישל מוקדש לכל מי שלחץ אי פעם ''אהבתי'' בנושאים שלי~כי זה רק בזכותכם!בשאכול תראו את מצעד 10 הדברים היקרים בעולם! ~לפני שאני מתחיל אני חייב ציין קרדיט ל-Power על הרעיון~מתחילים~ במקום העשירי יש לנו את הנעליים היקרות בעולם!הם נעליים מהבהבות מחברת נייק והם נקשרות מעצמם!(נעליים כאלו הופיעו בסרט ''בחזרה לעתיד'')מחיר הנעליים: 50,000$ דולר! במקום התשיעי יש לנו את הפסל היקר בעולם:הפסל הזה נבנה ע''י הפסל אלברטו ג'יאקומטי בשנת 1947 הפסל נקרא ''האיש המצביע''הוא נמכר במחירה פומבית במחיר של:141,000,000$ דולר!אז מה מיוחד בפסל הזה?כלום. הפסל הכין 5 פסלים כאלה והפסל הספציפי הזה נצבע בשחור זה כל ההבדל... במקום השמיני יש לנו עוד פסל שהוא בעצם ראש של שרשרת מלפני 5,000 שנה:מחירו:570,161,000$ דולר!מה מיוחד בפסלון הזה?הגיל שלו... ובשביל זה המחיר היקר... במקום השביעי יש לנו שעון, השעון נקרא ''סופר קומפליקיישן'' וכשמו - כן הוא.בואו נפתח את השעון:השעון נבנה במשך 8 שנים! ויש בו 24 פונקציות שונות! השעון נוצר בשנת 1933 מחירו:600,000,000$ דולר!מה מיוחד בשעון הזה?הסופר מורכבות שבתוכו... ובמקום השישי יש לנו הבית היקר בעולם, טכנית, הבית היקר בעולם הוא ארמון בקינגהם שבאנגליהשהוא ארמון המלוכה של משפחת המלוכה הבריטית.כדי להמחיש לכם את הבית אספר לכם שיש בבית:70 חדרי שינה.80 חדרי אמבטיה.92 משרדים.20 סוויטות מפוארות.188 חדרי משרתים.ועוד ועוד...הארמון מוערך בכ- 1.55 מליארד דולר!אך בגלל שהוא טכנית לא מוצע לנדל''ן מי שלוקח את תואר הבית היקר בעולם זה הבית הזה:הבית הזה שייך למוקיש אמבאני שהוא הבנאדם הכי עשיר בהודו!הנה כמה מספרים של הבית:הבית משתרע על 121,000 מ''ר שמחולקים ל27 קומות!וזה לא כולל את החניון שמתחת לבניין בגובה 6 קומות...בבית יש 3 מנחתי מסוקיםבית קולנוע ענקגנים יפהפיים600 חדרים ל600 אנשי הצוות שמתחזקים את הבית כל הזמן...שוויו של הבית הוא כמיליארד דולר!מה מיוחד בבית הזה?הכל.. 0_0 במקום החמישי יש לנו את התמונה היקרה בעולם:שווי התמונה: כ1.2 מליארד דולר!מה מיוחד בתמונה?התמונה היא ציור שמן שהשמנים בציור לקוחים מעשרות מדינות מסביב לעולם... ובמקום הרביעי יש לנו את המטוס היקר והמתוחכם בעולם, זהו המטוס B-2 (יש אותו לישראל) שויי המטוס: 2.5 מליארד דולר!מה מיוחד במטוס הזה?האמת? אין לי מושג, אבל הוא נראה מורכב ומגניבבב במקום השלישי יש לנו את הספינה הכי יקרה בעולם, שהיא בעצם נושאת מטוסים.שווי הספינה: 9 מליארד דולר!מה מיוחד בספינה? לשם השוואה תסתכלו על האוניות מסביב ותבינו לבד...במקום השני יש לנו את הרכב היקר בעולם!הרכב הזה הוא מחברת מרצדס, וכולו משובץ ביהלומים!שוויו: 32 מיליארד דולר!(וואי מה עם הוא עושה תאונה...) אך מהו החומר הכי יקר בעולם?~ובמקום הראשון~ החומר הכי יקר בעולם הוא לא חומר, הוא אנטי חומר.מהו אנטי חומר?האנטי חומר מורכב מאנטי חלקיקים, שדומים לחלקיקים רגילים, רק שהמטען החשמלי שלהם - הפוך.עד שנות ה90 ה''אנטי חומר'' היה תיאורטי בלבד, אך בשנות ה2000 מדענים ניסו להפיק אנטי חומר.התהליך הוא יקר מאוד, המחיר לא מגרד את ההתחלה של המחירים שקראתם עכשיו...המחיר לגרם של ''אנטי חומר'' עולה:62,500,000,000,000,000$ דולר!וזה גם לא כזה אפשרי...אם ניצור 100 גרם ''אנטי חומר'' בכל שנייה זה יקח לנו:170 מיליארד שנה למ''ג אחד!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ זה היה חלק ב' של ספיישל 555 מוניטין,מקווה שאהבתם :)תשאירו תגובה ותפרגנו ב''אהבתי'' על ההשקעה ;)לא יהיה חלק ג' של הספיישל (נכון לעכשיו)אבל הכל יכול להשתנות...ביי :) ניפגש בספיישל 600 מוניטין~ מקור הספיישל: http://imgur.com/a/OhW48?gallery Pikachu Cute !!, שאנקס, Boruto וגם 12 others 15 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אוק 261 פורסם August 17, 2016 דווח Share פורסם August 17, 2016 חזק ביותר ! אהבתי ואהבתי ! Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
שאנקס 403 פורסם August 17, 2016 דווח Share פורסם August 17, 2016 חזק! מזל טוב על ה555 מוניטין! תמשיך ככה! Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Miss. Nam 323 פורסם August 17, 2016 דווח Share פורסם August 17, 2016 (נערך) נראה לי זו הפעם הראשונה שנכנסתי להלם מאשכול שלך XDחוץ מזה, מוכנה להתערב שבערך מחר או מחרתיים יהיה לך 600 מוניטין ^^ נערך August 17, 2016 על-ידי יעל523 Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
זלמן שזר 237 פורסם August 17, 2016 דווח Share פורסם August 17, 2016 בא לי אנטי חומר ואז אני אמכור אותו לומרות שגם המרצדס סבבה חחחחחחחח Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hillary Clinton 756 פורסם August 17, 2016 דווח Share פורסם August 17, 2016 ממש נהניתי לקרוא ולגלות כל שורה ושורה דברים חדשים ומעניינים! לא ידעתי מפה כלום O_Oאיזה כיף זה שבתוך כל השיעמום האינסופי הזה פתאום יש 5 דקות של הנאה...איך אתה אף פעם לא מפסיק להפתיע ולחדש, אין לי מושג. מישהו אחר לא היה עומד בזה ואפילו שליש ממה שאתה יוצר ומכין לא היה עושה... תודה רבה!! :) Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
FastSpeed 381 פורסם August 17, 2016 דווח Share פורסם August 17, 2016 אני חייב להגיד שהדבר הכי מועיל פה (חוץ מהבית) זה הנעליים אני ממליץ לשנות לכותרת "10 דברים שתוכל לבזבז עליהם את הכסף שלך!".בכל אופן זה היה נחמד לקרוא את כל זה, מעניין מאיפה האתר הזה מצא את הפריטים והשווי שלהם...אבל למה ספיישל 555? תתחיל לעשות ספיישלים כל 200 ולא 100, אחרת הם כבר לא יהיו מיוחדים :D Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם August 17, 2016 מחבר דווח Share פורסם August 17, 2016 אני חייב להגיד שהדבר הכי מועיל פה (חוץ מהבית) זה הנעליים אני ממליץ לשנות לכותרת "10 דברים שתוכל לבזבז עליהם את הכסף שלך!".בכל אופן זה היה נחמד לקרוא את כל זה, מעניין מאיפה האתר הזה מצא את הפריטים והשווי שלהם...אבל למה ספיישל 555? תתחיל לעשות ספיישלים כל 200 ולא 100, אחרת הם כבר לא יהיו מיוחדים :Dחחח אתה צודק לגבי הנעלים D:וכנראה אני יתחיל לעשות ספיישלים כל 200 כי אני כבר על 600 :)תודה רבה :)ממש נהניתי לקרוא ולגלות כל שורה ושורה דברים חדשים ומעניינים! לא ידעתי מפה כלום O_Oאיזה כיף זה שבתוך כל השיעמום האינסופי הזה פתאום יש 5 דקות של הנאה...איך אתה אף פעם לא מפסיק להפתיע ולחדש, אין לי מושג. מישהו אחר לא היה עומד בזה ואפילו שליש ממה שאתה יוצר ומכין לא היה עושה... תודה רבה!! :)בלי התגובות שלך לא הייתי ממשיך ^^בא לי אנטי חומר ואז אני אמכור אותו לומרות שגם המרצדס סבבה חחחחחחחחחח האנטי חומר לא עושה כלום... אין בו שימוש...נראה לי זו הפעם הראשונה שנכנסתי להלם מאשכול שלך XDחוץ מזה, מוכנה להתערב שבערך מחר או מחרתיים יהיה לך 600 מוניטין ^^חח הגעתי ל600 ^^תודה רבה על התגובה :)חזק! מזל טוב על ה555 מוניטין! תמשיך ככה! תודה רבה :)חזק ביותר ! אהבתי ואהבתי ! תודה רבה :)כל התגובות האלה מחזקות ונותנות כוח להמשיך :) Hillary Clinton, זלמן שזר, SaNJI_SHoT וגם 1 other 4 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
זלמן שזר 237 פורסם August 17, 2016 דווח Share פורסם August 17, 2016 חח האנטי חומר לא עושה כלום... אין בו שימוש... אבל הוא שווה מאני ( כסף ) ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shiro 17 פורסם August 17, 2016 דווח Share פורסם August 17, 2016 ידעתי כבר את זה מסרטו של טופ גיק...אבל כל הכבוד על ההשקעה :) Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pikachu Cute !! 79 פורסם August 17, 2016 דווח Share פורסם August 17, 2016 וואו!אשכולות מפחידים? ישאשכולות מעניינים? ישאשכולות קריפיים ומלאי השקעה? ישמלאאאא מוניטין? יש!מתמיד? יש!!!!הדברן הגדול מכולם? אליז!אליז! אליז! אליז!כפיאק! היי! כיפאק! היי!תמיד לעשות את האשכולות שלך כמו שהם! ומזל טוב על ה600 מוניטין! מגיע לך!! אוק, Eliz וגם זלמן שזר 3 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
SaNJI_SHoT 51 פורסם August 17, 2016 דווח Share פורסם August 17, 2016 חחח אתה צודק לגבי הנעלים D:וכנראה אני יתחיל לעשות ספיישלים כל 200 כי אני כבר על 600 :)תודה רבה :)בלי התגובות שלך לא הייתי ממשיך ^^חח האנטי חומר לא עושה כלום... אין בו שימוש...חח הגעתי ל600 ^^תודה רבה על התגובה :)תודה רבה :)תודה רבה :)כל התגובות האלה מחזקות ונותנות כוח להמשיך :)יש שימוש באנטי חומר לאנרגיה רק התהליך לא יעיל ולא שווה את הכסף הוא יכול צירך חצי גרם אנטי חומר וחצי גרם חומר ואז הכוח יהיה כמו 22000 tnt ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
nivur 28 פורסם August 17, 2016 דווח Share פורסם August 17, 2016 לשאלתך בקשר למרצדס משובצת יהלומים, ברגע שהוא עושה תאונה הרכב השני מתפרק מההתנגשות ביהלומים... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אורח פורסם August 18, 2016 דווח Share פורסם August 18, 2016 אבל מה עם תחנת החלל הבינלאומית ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם August 18, 2016 מחבר דווח Share פורסם August 18, 2016 לשאלתך בקשר למרצדס משובצת יהלומים, ברגע שהוא עושה תאונה הרכב השני מתפרק מההתנגשות ביהלומים...חחח וואי נכון אתה צודק... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם August 18, 2016 מחבר דווח Share פורסם August 18, 2016 וואו!אשכולות מפחידים? ישאשכולות מעניינים? ישאשכולות קריפיים ומלאי השקעה? ישמלאאאא מוניטין? יש!מתמיד? יש!!!!הדברן הגדול מכולם? אליז!אליז! אליז! אליז!כפיאק! היי! כיפאק! היי!תמיד לעשות את האשכולות שלך כמו שהם! ומזל טוב על ה600 מוניטין! מגיע לך!!חחחח וואי תודה רבה רבה! אמשיך לתת אשכולות כמו שאתם אוהבים ;) אוק 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hero 675 פורסם August 21, 2016 דווח Share פורסם August 21, 2016 כל כך מגניב!!!!!!מצאתי טעות במכונית:(וואי מה עם הוא עושה תאונה...)(וואי מה אם* הוא עושה תאונה...) Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts