FreddieNF 872 פורסם מאי 18, 2024 שיתוף פורסם מאי 18, 2024 לפרק הקודם- מישר לא ידע את זה, אבל הוא כבר עבר את הצעד הראשון. 1. להתחיל את המסע 2. למצוא חברים למסע 3. להשיג שישייה 4. אף פעם לא לסרב לקרב 5. להלחם בכל המכונים שאתה יכול 6. לא להשאר במקום אחד 7. להרשם לטורניר 8. לטפס בסולם הדרגות בטורניר 9. לא לזלזל ביריבך- אפילו אם הם מזלזלים בך. 10. לנצח, ובכל מחיר. צעד שלישי: להשיג שישייה. "זה מצויין! כבר יש לך חברים למסע, זו התחלה טובה לצעד הראשון בתור מאמן פוקימונים". המשפט עדיין הדהד לי בראש כשג'י אני וניליז נכנסנו ליער, אחרי שרכשתי פוכדורים חדשים מהקצבה שלי בתור מאמן. אבא שלי היה האדם שאני הכי אוהב בעולם, אבל הוא לא היה מאמן פוקימונים מעולה- וכשהסתכלתי על ניליז עוצר למנוחה אחרי 3 דקות של הליכה, תהיתי לעצמי אם 'חברים למסע' זה באמת צעד אמיתי בדרך. אבל ג'י... סליחה, איבדתי את עצמי- נחזור לסיפור... ניליז התלהב מכל סוגי הפוקימונים השונים שהיו ביער, ורצה ללכוד את האחד הכי חזק, אני חושב שהוא טעה- לפי מה שאני ראיתי כמעט לכל פוקימון יש ייתרון משלו, למה לא להפתיע אנשים. אז בעוד שג'י טיפסה על עץ חי שחטף את ניליז (שאלות אחר כך) אני נלחמתי מול זחל. אני יודע שכבר יש לי פוקימון מסוג חרק, (ואני כמובן מדבר על השפירית היפהפייה שלי) אבל הזחל הזה סיקרן אותי. הוא הזכיר לי את קאטרפי, בשילוב המסויים הזה של ירוק ואדום. אבל היה לו להב אדום בקצה הזנב, והוא הניף אותו כאשר הוא הסתכל עליי בעיניים חמודות לא ממצמצות. אז פתחתי את הפקוידע שלי: *ביפ, לארבש, פוקימון זחל הלהב- לארבש הוא פוקימון שהתגלה לאחרונה ביער איסל ואין עליו הרבה מידע, ביפ* הוצאתי את השפירית בפוכדור הישן של סולרוק, שפגע בי בגל געגועים חזק- אבל פתאום קלטתי משהו: אני בקרב הפוקימונים הראשון שלי! אדרנלין שאג לי בגוף באותה שנייה: ראיתי סרטים, שמעתי תיאורים, דמיינתי סיטואציות- אבל לעשות קרב פוקימונים אמיתי זה כל מה שחלמתי עליו. אם לזחל הזה יש להב בקצה הזנב, סביר מאוד שהוא מסוג מתכת וחרק- שזה שילוב סוגים חזק מאוד. יש לו רק חולשה אחת מצד אחד, אבל מצד שני זו חולשה גדולה מאוד. הפוקימונית שלי, חמודה ככל שתהיה- לא הייתה סוג אש, אלא סוג מים. אבל יכולתי לבדוק אם היא יכולה... "שפירית! תשתמשי בחליטה!" חליטה היא מתקפה מסוג מים שמשחררת מים רותחים- לא לכל הפוקימונים יש אותה אבל אולי... יש! היא שיחררה קרן מים מעלה אדים שפגעה בזחל האיטי בלי בעיות... הוא כנראה היה התפתחות ראשונה, ולכן גם לא סביר שיוכל להתנגד לי אם אזרוק פוכדור. וזה בדיוק מה שעשיתי, ועד שהערב ירד כבר היו לי 6 פוקימונים חדשים שמעולם לא נראו. פליקוייד- שפירית מים מפגרת מסוג מים וחרק לארבש- זחל ,תמים עם תער בקצה זנבו מסוג חרק ומתכת סופטדאון- ציפור אדומה עם מבט יוקד שעושה רעש מעצבן מסוג חשמל ומעופף רובילדר- יהלום קטן שאוסף אבנים עם כובע בנאי מסוג אבן. פיקואו- טווס דרמטי לבן עם נוצות שמזכירות פתיתי שלג, מסוג קרח. סלמונדר- יצור זוחלי לא מוזהה מעלה עשן, מסוג אש ורעל. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.