cactus 1544 פורסם מאי 16 שיתוף פורסם מאי 16 אחרי תחנונים רבים מצד המון אנשים (בדגש על @The king of demonsו @trenklאבל לא רק) אשכול. (זה חד פעמי לא להתלהב). 5 חיות שהייתי ממש רוצה שיכחדו כבר יתוש לא חושב שצריך לפרט, חייה זוועתית. מוצצת את הדם בלי שום סיבה נראית לעין והורסת לי את הלילה פעם אחר פעם. להכחיד! חתול כן, כן, אני מכיר את התיאוריה שמדובר ב"יצור חמוד ולא מזיק" ושהוא "חיית מחמד חמודה ולגיטימית", הוא לא. מדובר בפרי יצירתו של השטן, חייה מוזרה ומפחידה שקיימת הרבה יותר מידי ברחוב, קופצת מתוך הפח בדיוק כשאני בא לזרוק את הזבל ואוכלת שאריות. חוץ מזה, היא משמעותית פחות חמודה מכלב, (לא מאמין שאנשים באמת משווים). להכחיד! שפמנון יש הרבה דגים בים, אבל רק אחד עושה לי בחילה רצינית. לא רק שמדובר ביצור דיי מכוער עם שפם שגורם לי חלחלה, הוא גורם נזק לדגים אחרים בסביבתו ובכך גם למגדלי דגים למאכל. פעם רציתם סלמון ולא היה? הנה האשם שלכם. להכחיד! נחש גם כאן אני חושב שכולנו יכולים להסכים, (אולי חוץ מטרנקל תמיד יש לו דעות מוזרות בדברים), מדובר בחייה מטרידה ומסוכנת, זנים מסויימים של נחשים מסוגלים לגרום לבן אדם למות מהר מאוד. היעוד היחיד שלהם זה לאכול עכברים - וגם במקרה זה לא בטוח שאני מעדיף נחש על עכבר בחצר שלי. הדבר היחיד הטוב שיצא מהחיה הזו זה השיר "נחש אותי נחש". להכחיד! עכבר מדובר במזיק שאוכל דברים שהוא לא אמור לאכול. הוא מתחבא בבתים של אנשים ועורב להם כדי להפתיע אותם ברגע הנכון, אחרי שהוא כרסם את הכבל של הטלוויזיה נגיד. חוץ מזה העיניים שלו נראות כאילו הוא יודע עלי הכול, איפה האישונים שלך?? להכחיד! אין לכם מה לבקש חלק 2 כי לא יהיה, 🖖 4 2 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Aqwaman200 19 פורסם מאי 16 שיתוף פורסם מאי 16 אהבתי את הרעיון, מסכים איתך על הכל חוץ מהחתול 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eri 182 פורסם מאי 16 שיתוף פורסם מאי 16 תחליף את החתולים בג׳וקים, סך הכל טיפה רועשים. התועלת של חתולים גדולה בהרבה מהנזק שהם גורמים, אם כי הם מתרבים מאוד מהר ושורדים טוב בסביבה הישראלית, ברמה שהיה צורך לפתוח בפרוייקט לנקרא לזה ״מניעת פריון״ של חתולי רחוב. 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם מאי 16 שיתוף פורסם מאי 16 היי זוחלים זה לא דבר מטריד ונחשים זו חיה חמודה אם כי אני יותר אוהב איגואנות קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם מאי 16 שיתוף פורסם מאי 16 קודם כל, תענוג לראות אשכול שלך שוב. שנית, מסכים עם כל מילה מלבד חתולים שהייתי מחליף במקקים, יצור ממש מגעיל. תודה על האשכול המצוין! 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 20 פורסם מאי 16 שיתוף פורסם מאי 16 וואו איזה כיף חחחח פתאום יש עניין נראלי אני אצטרף למנדנדים שלך, יאללה תפתח עוד אחד 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 858 פורסם מאי 16 שיתוף פורסם מאי 16 מה? נחשים היא חייה כל כך חמודה! מצחיק אותי איך הכנסת שפמנון, מבחינתי הוא כל כך חייה רנדומלית 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lightning hammer 399 פורסם מאי 17 שיתוף פורסם מאי 17 אהבתי. מנש, אתה זוכר אותנו עוד??? 😭😭😭 לפני 5 שעות cactus כתב: עכבר מדובר במזיק שאוכל דברים שהוא לא אמור לאכול. הוא מתחבא בבתים של אנשים ועורב להם כדי להפתיע אותם ברגע הנכון, אחרי שהוא כרסם את הכבל של הטלוויזיה נגיד. חוץ מזה העיניים שלו נראות כאילו הוא יודע עלי הכול, איפה האישונים שלך?? לעעעעע חולדה זה המגעיל עכבר הוא סבבה... (חוץ מהאחד שיש לי על השולחן שהוא באמת מפחיד ואין לו עיניים🤣) 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם מאי 17 שיתוף פורסם מאי 17 (נערך) לפני 14 שעות cactus כתב: אין לכם מה לבקש חלק 2 כי לא יהיה חלק 2 חלק 2 חלק 2 חלק 2 קדימה חלק 2😈😈😈😈😈😈 יאללה מנש חלק 2 נערך בתאריך מאי 17 - על-ידי jkk קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם מאי 20 שיתוף פורסם מאי 20 וואו אשכרה הוא עשה את זה!!! 1 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אחראי הקהילה גילעד 357 פורסם מאי 21 אחראי הקהילה שיתוף פורסם מאי 21 כיף לראות אשכול שלך אחרי כל כך הרבה זמן! אין ספק שישנם הרבה יצורים די מבחילים, אפשר להוסיף לרשימה עוד מגוון רחב של ג'וקים למיניהם. חידשת לי עם השפמנון, מידע מעניין ביותר. תודה על האשכול! קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
megaman 3 פורסם יוני 24 שיתוף פורסם יוני 24 לא מסכים ואף מעליב (ספציפית על החתולים) xP קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 858 פורסם יוני 25 שיתוף פורסם יוני 25 לפני 11 שעות megaman כתב: לא מסכים ואף מעליב (ספציפית על החתולים) xP היי! אין להגיב על אשכול שעבר חודש מאז התגובה האחרונה בו (הקפצה). ננעל. קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות