אשכול פופולרי Eliz 2,017 פורסם יולי 19, 2016 אשכול פופולרי Share פורסם יולי 19, 2016 גלגולו של פוקימון! | חלק ג' שלום לכולם וברוכים לפרק האחרון של סדרת ''גלגולו של פוקימון - הטרילוגיה''!הבטחתי המון זמן להוציא את זה, והנה זה מגיע!היום נדבר איתכם על הדורות 3-4-5.רמיזות לדור השלישי:בהתחלה חשבו שהדור השלישי לא יצא, אך הסדרה רמזה לכך בסדרה:זו תמונה מתוך הסרט השלישי של פוקימון, תמונה שהופיעה בספר של מולי ואם תשימו לב אז תראו שהפרפר הזה מזכיר את ביוטיפליי עוד תמונה שהופיעה בספר של מולי בסרט השלישי היא התמונה של פוקימון השמש המזכיר את הפוקימון סולרוק בפרק "פוקימונים פרהיסטורים" הופיעו הפסלים האלה, ויש אומרים שהם תכנון ראשוני לפוקימונים בלטוי וקליידול הדור השלישי: יוצרי הדור השלישי רצו לפנות לקהל בוגר יותר, ולכן הפוקימונים גם נראים מאיימים ורציניים יותר.הנה התכנון הראשוני של טורצ'יק מסתבר שהתכנון המקורי היה שטורצ'יק מתפתח לאש ולמעופף, ולא לאש ולוחם. בנוסף לכך, ניתן לראות שיש על טורצ'יק חתיכות של שברי ביצה שממנה הוא בקע, כי הוא מבוסס על אפרוח, וגם בתכנון הראשוני היה לו 2 כנפים בראש! הנה התכנון הראשוני של ההתפתחות הכי גבוה של טורצ'יק:כפי שאתם רואים, יש פה שילוב של שני פוקימונים, בלייזיקן ולטיאס וזו התכנון הראשוני שהכי מעניין אותי, השאלה המתבקשת היא: אם הוא היה מתוכנן להיות אגדי או התפתחות של טורצ'יק? את זה לעולם לא נדע :)הנה תכנון של טריקו הנה תכנון של גראודון יש עוד כמה דברים מעניינים בקשר לדור השלישי. אחת מהן היא שג'וניצ'י מסאודה, אחד מהאחראים על פיתוח משחקי פוקימון, סיפר בראיון שבתכנון המקורי של משחקי רובי ספיר שהם רצו להוריד את ההגבלה לכמות הפוקימונים שאתה יכול להחזיק ביד. כלומר, שנוכל להחזיק אצלנו יותר משישייה, אבל זה לא יצא לפועל. דבר נוסף שהם רצו לשנות זה את כמות המתקפות שפוקימון יכול ללמוד, כלומר שיהיה 4+ מתקפות , אבל גם זה בוטל. סיפור נוסף הוא שגם בדור השלישי דחו פוקימונים לדורות הבאים. אם לא ידעתם, אז שלוס וגאסטרודון הם פוקימונים שתוכננו להיות בדור השלישי אבל נדחו לדור מאוחר יותר.הדור הרביעי: גם הדור הרביעי נוצר על הרעיון של למשוך קהל חדש ובוגר יותר, לצערי הרב אין בקושי תכנונים של הדור הזה בגלל שלא חלף מספיק זמן או שלא נאסף מספיק מידע, אבל יש תמונה אחת מעניינת בהקשר הזה. כאשר התחילו לפרסם את הדור הרביעי, יצאו הרבה זיופים שהיטעו את אוהדי הפוקימון, כמו במקרה של התמונה הזו: כצפוי, אין אישור שהיא סקיצה של נינטנדו, אבל בתמונה הזו יש משהו מעניין, היא נחשפה לפני שחשפו את ההתחלתיים של הדור הרביעי, ואז עוד לא ידעו על איזה חיה יהיו מבוססים הפוקימונים מהדור הרביעי, אבל אם תשימו לב, תראו שכל הפוקימונים בתמונה מבוססים בתכלס על אותם חיות שההתחלתיים של הדור הרביעי מבוססים עליהם, התחלתי אש שמבוסס על קוף, התחלתי מים שמבוסס על ציפור שדומה לפינגווין והתחלתי עשב בצורת צב.הדור החמישי:אין לי בכלל תכנונים לגבי הדור החמישי, ומצאתי רק תאוריה אחת שהיא מהמשחק.אז הנה פסל שנמצא בחדר של איריס בסוף המשחק של "פוקימון שחור ולבן". מי זה?יש כאלה שאומרים שהוא הסקיצה הראשונית של צ'ריזארד ויש אומרים שהוא פוקימון אגדי שלא עבר את הסלקציה ונשאר כטיוטה על שולחנם של יוצרי פוקימון.מצאתי על הדרך עוד משהו שקשור לדור הראשון, תסתכלו על התמונה הבאה:זה ספח מחוברת בשנת 1990 שהיה אז ''Capsule Monster'' בתמונה אנו רואים את המספר 124# שהוא המספר הסידורי שלג'יגליפאף בפוקידע, אבל זה ממש לא ג'יגליפאף, מה זה? זה חייב להיות פוקימון שלא עבר את הסלקציה, מכיוון שהוא לא דומה לשום פוקימון...עוד משהו שמצאתי על הדור הראשון שבמשחקים הראשונים גסטלי לא היה כדור אלא ממש גז! הפוקדורים:כמו שהראיתי לכם בחלק א' של הסדרה, הפוקדור תוכנן משהו שונה לגמרי, אבל מאיפה ההשראה לפוקדור?סאטושי טאג'ירי אמר בריאיון שההשראה באה מהמכונות האלה שמכניסים שקל ויוצא צעצוע קטן. אכן מפתיע! לסיכום: מאחורי פוקימון יש כל כך הרבה סיפורים ומיתוסים. מה שאפשר ללמוד מכל הטרילוגיה הזאת שפוקימון זו לא המצאה פשוטה והשקיעו בה הרבה מחשבה ותכנון. יש פוקימונים שמבוססים על חיות, אגדות ובעיקר רעיונות גדולים ומיוחדים. עכשיו, בקשר להנחת מוצא שפוקימון זה מוצר לילדים, אני יכול לומר לכם שיש לפוקימון צד אפל. כולם חושבים שזו סדרה לילדים, אבל אם תקראו את התיאורים של הפוקימון בפוקידע (שכנראה אפתח על זה אשכול עוד מעט) תראו שבפוקימון יש צדדים אפלים. (כמו שהראיתי לכם אז באשכול של לבנדר טאון) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~וזהו, זה היה החלק האחרון בסדרה ''גלגולו של פוקימון''אני מקווה שנהנתם~אשמח מאוד לתגובות ודעות~ תודה שקראתם ^^ ~אהבתם? לחצו על כפתור ''אהבתי'' שבצד שמאל למטה! זה בחינם!~ LazyLand, Killer Frost, שאנקס וגם 7 others 10 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabo 25 פורסם יולי 19, 2016 Share פורסם יולי 19, 2016 כמו תמיד האשכולות שלך ממש מעניינים :) Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
שאנקס 404 פורסם יולי 19, 2016 Share פורסם יולי 19, 2016 סיקור מעולה ואשכול מעולה כרגיל! Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Miss. Nam 323 פורסם יולי 19, 2016 Share פורסם יולי 19, 2016 כמו תמיד האשכולות שלך ממש מעניינים :)כנ"ל.הייתה לי הרגשה שהפוכ/קדורים [אין לי מושג איך לכתוב] מבוססים על זה!!!!וצדקתי ^^ Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Stark 124 פורסם יולי 19, 2016 Share פורסם יולי 19, 2016 (נערך) אני פרסי אז אני לא נותן לייק בחינם אהבתי תסיקור נערך יולי 19, 2016 על-ידי DJ Naive Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hillary Clinton 756 פורסם יולי 19, 2016 Share פורסם יולי 19, 2016 (נערך) האשכולות שלך מדהימים!! כאלו מעניינים ויפים!! הם גם מפתיעים ומשאירים אותך פעור פה! הם ארוכים, אבל חולפים מהר. אתה מצליח לרתק את הקורא לאורך כל האשכול, לא משנה אם הוא עמוד אחד או חמישה! (אין פה עמודים אבל אני אומרת בערך) אתה אספת פה מלאאא מידע וחיברת הכל בצורה כ"כ טובה!! חן חן!(המקש של ה"אהבתי" לא עובד לי... אולי סימנתי יותר מידי היום ...) נערך יולי 19, 2016 על-ידי ♥!Kushina Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Minato 7 פורסם יולי 19, 2016 Share פורסם יולי 19, 2016 (נערך) גלגולו של פוקימון! | חלק ג' כל הכבוד! ישר כוח! ועוד מחמאות שאין לי כוח לרשום! עוד 4 שנים! עוד 4 שנים! נערך יולי 19, 2016 על-ידי Minato היי Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hero 676 פורסם יולי 20, 2016 Share פורסם יולי 20, 2016 אני זוכר שפעם אחת הוצאתי ממכונה כזאת פוקימון ויצא לי גראודון ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts