מעבר לתוכן

תוספת סוחרים

konbironUS

בעד נגד תוספות בסוחרים   

3 הצבעות

1. 1. בעד או נגד

• בעד כי רב הסוחרים של הנכחדים לא מעניינים אף אחד
    • נגד

הודעות מומלצות

שם במשחק konbiron

קישור פרופיל https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=konbiron

פירוט ההצעה שבסוחרים בדרגת נדירות של אגדי הסוחר יוסיף או כמות זהב של 30-50 זהב או תיבת זהב ומפתח או משהו בסגנון אם הוא נותן אגדי פחות משתלם 

ובדרגת נדירות של נכחד הוא יתן טבעת רנדומלית או טבעת אודם/ ספיר  

תמונה להמחשה  https://prnt.sc/qmNv5D-rcIGB

נערך בתאריך - על-ידי konbironUS
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני נגד (יופי של אפשרות כזו בסקר 😐 ) אני לא חושב שסוחרים צריכים להיות תמיד משתלמים.

לפעמים מחליפים איתם כשיוצאים דברים טובים לפעמים לא- ככה זה עובד.

כן יש לי שאלות על ההצעה בלי קשר-

איך המחשב יידע כשיש החלפה לא משתלמת? אתה עומד לדרג לו את כל האגדיים ולהגיד לו מי שווה יותר ממי?

פרסים מוגזמים לדעתי על האגדיים, עכשיו כשקל למצוא אגדיים וקל לתפוס אותם- למה שאקבל פרס גבוה כל כך על אגדי שכנראה בכל מקרה רציתי להפטר ממנו?

האם הוא יכול להציע רק אגדיים ונכחדים? או שהוא מחליף גם נפוצים ונדירים וזה רק תוספת למקרה שהוא מחליף?

4 סוחרים זה הרבה, כבר היו הצעות בעבר להוסיף סוחרים וכולם נדחו...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 שעה FreddieNF כתב:

אני נגד (יופי של אפשרות כזו בסקר 😐 ) אני לא חושב שסוחרים צריכים להיות תמיד משתלמים.

לפעמים מחליפים איתם כשיוצאים דברים טובים לפעמים לא- ככה זה עובד.

כן יש לי שאלות על ההצעה בלי קשר-

איך המחשב יידע כשיש החלפה לא משתלמת? אתה עומד לדרג לו את כל האגדיים ולהגיד לו מי שווה יותר ממי?

פרסים מוגזמים לדעתי על האגדיים, עכשיו כשקל למצוא אגדיים וקל לתפוס אותם- למה שאקבל פרס גבוה כל כך על אגדי שכנראה בכל מקרה רציתי להפטר ממנו?

האם הוא יכול להציע רק אגדיים ונכחדים? או שהוא מחליף גם נפוצים ונדירים וזה רק תוספת למקרה שהוא מחליף?

4 סוחרים זה הרבה, כבר היו הצעות בעבר להוסיף סוחרים וכולם נדחו...

התבלבלתי אבל הכוונה שנגיד אם הסוחר יביא לך נכחד פחות טוב אז הוא יוסיף משהו כיאלו כי ה 100 סילבר לא מעניין באמת

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• מנהל ראשי

היי,

ראשית, הסוחרים לא יכולים להבדיל ולהחליט איזה פוקימון יותר טוב מהאחר. ייתכן שעבור שחקן אחד, פוקימון אחד יהיה יותר טוב מהשני, ושחקן אחר יחשוב בדיוק ההפך - זוהי תפיסה סובייקטיבית, בהתאם לצרכיון ומחשבותיו של השחקן.

שנית, לעיתים המשתמש חושב שההצעה בסוחרים שווה לו ולעיתים לא - לא כל הצעה בסוחרים יכולה להיות משתלמת עבור המשתמש שמחליף.

לאור הסיבות שצוינו, ההצעה נדחתה.

תודה על הצעתך, נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק,

ננעל.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• Doom man נעל את אשכול
אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...