-
Hawks שינו תמונת פרופיל
-
מדריך | מערכת ריידים
תודה רבה על המדריך, הוא בהחלט מספק מידע בסיסי על מערכת הריידים באופן מסודר.
-
כדורעף ברמה החברית/הכיפית וכדורעף ברמה התחרותית
אשכול מאוד מעניין שמרחיב על התפקידים/עמדות בכדורעף, עכשיו כשיש לי יותר רקע בתחום אני מבין הרבה יותר את האשכול הקודם שלך!
-
סיקור מושקע | Shadow of War
המשחק נראה מאוד מעניין וגם מערכת הנמסיס מאוד ייחודית בכך שכל שמירה יכולה להוות תחושת משחק שונה ובנוסף היא גם רשומה כפטנט של החברה ולכן משחקים אחרים לא יכולים להעתיק את מערכת הנמסיס במתכונת הנוכחית שלה(למרות שאני חושב שצריך יותר משחקים עם מערכת דומה). תודה רבה על הסיקור, עשית לי חשק לקנות את המשחק ולשחק אותו, נתראה עוד שבועיים!
-
כדורעף כעולם במציאות vs באנימה
תודה רבה על האשכול, ההבדלים שהצגת בין האנימה למציאות מתחברים לדעה שלי בנוגע לאנימות שמנסים להפוך אותן ללייב אקשן, יש קסם מסוים שאפשר להעביר רק דרך סגנון ציור מסוים או בנייה מסוימת לרגע משמעותי באנימה שכמעט בלתי אפשרי להעביר אותו בסרטים או סדרות שמבוססים על אנימות. באופן כללי, אשכול טוב, הייתי שמח אם היית יכול להרחיב יותר על מגוון התפקידים שיש בספורט(להביא רקע מסוים למי שלא מכיר לא את האנימה ולא את הספורט).
-
-
מצטיין החודש - ינואר
כל הכבוד, מי יתן והאבן באמת תגן עליך.
- תחרות קרבות, 21.12
-
דיון | חוויות מהחופש
לעשות מילואים ולתרום למדינה כמו ציוני אמיתי.
-
בואו נדבר על יו יו אקושו
אשכול מאוד מפורט ומעניין, הייתה תקופה ששידרו את האנימה בערוץ הילדים בשעות המאוחרות של הלילה בדומה לאנימות כמו נארוטו, אינויאשה ובליץ', היא גם השפיעה על חלק מהאנימות שיצאו אחריה(בעיקר אנימות שונן), לדוגמה, קישימוטו שאב השראה מהייאי בשביל הדמות של סאסקה, הקונספט של קוראמה ו9 הזנבות גם שיחק תפקיד. מאוד ממליץ לראות האנימה למרות שבמקום מסוים עבר זמנה, אך לדעתי היא מהווה בסיס להרבה מאנימות השונן שקיימות היום.
-
שיפור הפורום
לדעתי, הבעיות שאתה מציג דווקא נובעות מסיבות אחרות, הפורום תמיד היה משני לחרישה במשחק ולכן אין הבדל בין התקופות. אישית אני חושב שגם כיום יש אשכולות ברמה גבוהה, אני חושב שלתת לפותח האשכול יצירתיות מלאה על הסיקור במקום לקבע אותו בטופס מסוים היא עדיפה מכמה סיבות: *לפותח האשכול יש יותר מקום להביע את עצמו במקום לפתוח סיקורים באותו הסגנון כל פעם. *הוספת טופס יכולה להרחיק שחקנים חדשים מהפורום מכיוון שהם יפחדו שזה יקח מלא זמן או שהקושי לפתוח סיקור מושקע יותר גדול מהמצב בשטח. בנוגע לקבלת סכום סמלי על אשכולות מושקעים, זה רעיון שתמיד היה קיים, אם שחקנים לא מקבלים צ'ופר על השקעה בפורום(מלבד המצטיין החודשי) זה בגלל שלא מעודדים את זה לא בגלל שאסור להם לעשות את זה. בנוגע לפעילות הפורום, יש תקופות שהוא פעיל יותר ויש תקופות שפחות, באופן אישי אני מתקשה לראות איך פתיחה של תת פורום סיקורים יכול לעודד פעילות בפורום מעבר למצב הקיים.
-
שיפור הפורום
אני אשמח אם תוכל להרחיב על הצורך או איזו בעיה ההצעה פותרת. להוסיף מקום בנפרד בפורום ששייך רק לסיקורים לוקח את המיקוד מתתי פורום אחרים, להגדיר טופס מראש לכלל הסיקורים פוגע בחופש של יוצר הסיקור מכיוון שטופס מקבע אותו בתבנית מסוימת והופך את הסיקור ליותר מונוטוני. באופן כללי אני לא חושב שיש מגבלה לחברי צוות הפורום לתגמל שחקנים שמשקיעים בפורום. אני כרגע חצוי מכיוון שלא בדיוק הבנתי על איזה צורך ההצעה שלך פותרת.
-
לכל התחלה יש סוף
נוסטלגיה במיטבה, למרות שלא להזכיר את הפתיח של דרגון בול Z זה פשע נגד האנושות. הפתיחים שהכי אהבתי מהאשכול הם: Black Catcher, Unravel, D-TecnoLife, Ao No Sumika. באופן אישי אני מעדיף את Sign של Flow מאשר הפתיח באשכול אבל כל אחד והטעם שלו. תודה על האשכול המושקע.
-
Hawks החל לעקוב אחרי שיפור המערכת של המסע הגדול
-
שיפור המערכת של המסע הגדול
שם במשחק: Hawks קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/profile/Hawks כותרת ההצעה: שיפור המערכת של המסע הגדול תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): לאחר כל שלב ששחקן יעבור במסע הגדול, הוא יקבל נקודה שבאמצעותה ניתן להעלות בבוסטים למשתמש/שחקן בתחומים שונים בליגה. כמה דוגמאות בשביל להמחיש את הנקודה: 1) סיכוי כפול לכפל מטבעות מהבסת אגדי. 2) סיכוי לניסיון נוסף במסע לאחר קרב שדה/ניסיון במסע. 3) סיכוי לניסיון נוסף במשחקונים לאחר הצלחה במשחקון. 4) סיכוי לקבלת בוסט שמעלה את הדייג הבא באחוזים מסוימים. לדעתי העברתי את הנקודה, במידה וההצעה תעבור אשמח לעזור לחשוב על עוד בוסטים שניתן להוסיף. במה ההצעה תשפר את חווית המשחק: ההצעה תוסיף עוד רובד למערכת של המסע הגדול ובאופן אישי אני חושב שזאת דרך מעולה להוסיף עוד עניין מבלי לעשות את השינוי הרגיל של החלשה/הוספת שלבים. אני מבקש שאם מישהו נגד ההצעה שיפרט מה ניתן לשנות בהצעה על מנת לשפר אותה, בנוסף אני אשמח במידה ומישהו נגד ההצעה, חשוב לציין שהדוגמאות בתיאור ההצעה הן רק לצורך ההמחשה ולא בהכרח מה שיהיה. תודה לכולם מקווה שאהבתם את ההצעה.
-
זכרונות על המסך
כל הילדות שלי באשכול אחד, מדהים. מקווה שבחלק השני תוסיף עוד יותר סדרות מכיוון שאני צריך כמה שיותר תעסוקה בזמן שאני מאכיל יונים ברחוב.
-
דיון| מה הדמות משנה האהובה עליכם באנימה
-
מה הספר הכי טוב?
אני מעדיף את האגדה של חתוליםהםהחיים.